Menu

Szerezzen új ügyfeleket
az Önök divat webáruháza számára

ÜZLETET HOZZÁADNI

A dinamikusan növekvő Lookio divatkatalógus 3 piacon tevékenykedik és inspirációjával egyre több ügyfelet szólít meg. A webáruházak jutalékot kizárólag a létrejött vásárlásból fizetnek.

Nem fizetnek a megjelenítésekért, a klikkelésekért, csak egy előre megegyezett jutalékot a valódi eladások után.

Miért a Lookio?

  1. Minőségi technológia, professzionális támogatás, attraktív marketing
  2. Szerkesztők által alkotott inspiratív divat kollekciók
  3. A termékek egyszerű rákapcsolása az XML Feedeknek köszönhetően (pl. Heureka feed)
  4. Fizetés csak a valóban létrejött eladásokért
  5. Szintén jutalék alapú propagálás további 3.500 partnernél
ÜZLETET HOZZÁADNI

Hogyan zajlik az
együttműködés a Lookioval?

  • Kérjük írjanak nekünk az oldalon lévő űrlap segítségével. A kapcsolatfelvételt az affiliate hálózat menedzsernője dolgozza fel, AffiliatePort.eu , aki ezután Önökkel kapcsolatba fog lépni, elmagyarázza az együttműködés feltételeit, elküldi a szerződés tervezetét és átvezeti Önöket a hálózatba való csatlakozás teljes folyamatán.
  • A webáruházzal a hálózatunk aláírja a jutalékos eladásról szóló szerződést. A webáruház megtéríti a szolgáltatási díjat (40 EUR / hónap + ÁFA), aminek köszönhetően hozzáférést nyer a TUNE analitikus platformhoz, a bekapcsolódott partnereknek járó jutalékok könyvelési szétosztását, technikai támogatást és az affiliate menedzser alaptámogatását kapja. Szintén a számlázás része a kredit a jövőbeli jutalékokra. A megfizetés után azonnal hozzáférést nyer az affiliate programba, a webáruháza köszönő oldalába mérési kódot helyez bele és minden kész van.
  • A webáruház készen áll az indulásra, következik a bemutatása több mint 3.500 partnernek. A Lookiora rájátszuk az XML Feedeket a termékekkel (Heureka, Glami vagy Google formátum) és elindítjuk a prezentációt.

ÜZLETET HOZZÁADNI

Kérjük töltsék ki az űrlapot, és legkésőbb két napon belül kapcsolatba fog Önökkel lépni a menedzsernőnk.