Menu

Fürdőruhák 2021

Fürdőruhák 2021

Az idei tavaszi időjárást igazán jellemzi a “bolondos” jelző, ami úgy látszik, hogy az áprilison túl a májusra is ugyanúgy illett. Egyelőre nehezen tudjuk elképzelni, hogy hamarosan érkezik a nyár az élettel teli meleg napjaival, amelyeket a vízparton lehet a legkellemesebben eltölteni. Itt a legfőbb idő felkészülni, hogy ne érjen bennünket váratlanul a hőmérséklet hirtelen ugrása. Ezért ma női fürdőruha-inspirációkkal szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani a tökéletes darab kiválasztásához. 

Egyrészesek

Ha a kényelmes és praktikus fazonokat részesíti előnyben, amelyek sportoláshoz is megfelelnek, akkor az egyrészes fürdőruha remek választás lesz. A praktikusság már rég nem egyenlő az unalmassal!


Kétrészesek

Különféle színű és szabású darabokat talál a bikinik között is. Ha szeretné a hasát fedetlenül hagyni, bátran válassza ezt a típusú fürdőruhamodellt.


Tankini

A bikini és az egyrészes fürdőruha közti arany középút a tankini. Kétrészes modellről van szó, viszont a felső rész hosszított, így eltakarja a hasat. A fürdőruhák ezen típusa nagy népszerűségnek örvend a hölgyek körében.