Menu

Sportos szabadidő ruházat

Sportos szabadidő ruházat

Ma azt nézzük meg, milyen ruházat után nyúljon, amikor nincs szüksége semmilyen kimondottan konkrét dologra. Nem megy se munkába, se találkozóra, se egy fontos ebédre. Nem vár Önre egy hegyi túra, se egy megerőltető gyakorlat. Nézzen bele a ruhásszekrényébe és húzzon ki belőle egy egyszerű pólót és rövidnadrágot, kényelmes melegítő felsőt és egy cool siltes sapkát. Kész is van, és már indulhat is ki :). Kellemes tavaszi napokat kívánunk Önöknek.

Pólók és melegítő felsők

Az egyszerű ruházat alapja, amely sétákra vagy a barátokkal való kellemes találkozásra is megfelel, a klasszikus póló és kényelmes melegítő felső. Válasszon a kedve és az időjárás alapján. A legfontosabb, hogy jól érezze magát.

Mind bemutatni >>

Rövidnadrág és szoknya

A hosszú nadrágra most már nem lesz annyira szüksége. Elég a rövidnadrág, a hölgyek számára esetleg egy szoknya vagy ruha lezser stílusban.


Teniszcipő

Nem szabad elfeledkeznünk a cipőkről, amelyek nélkül ez nem működne. A mai kollekcióhoz legjobban a különböző színű teniszcipők fognak illeni. Ne féljen kísérletezni és ne maradjon csak a fekete színnél (amely bár mindenhez passzol, de azért túlságosan nem fog lenyűgözni).