Menu

Tavaszi inspiráció a 2021-es évre

Tavaszi inspiráció a 2021-es évre

A 2021-es év tavaszán a divatban megint egy kicsit visszatérünk a múltba, de egyúttal valami újat is felfedezünk. Talán a szokatlan 2020-as évnek is köszönhetően ebben az évben inkább a kényelmes és szellős ruhák lesznek az elterjedtek a feszes és szűk ruhák helyett. A színek terén választhatunk élénk és csillogó árnyalatokat, kombinálva a visszafogott fehérrel, barnával vagy feketével. Azonban nem hibázunk a pasztell színárnyalatokkal sem. Egyszerűen mondva, rajtunk múlik, hogy ebben az évben melyik divattrend áll majd a legközelebb hozzánk.

Kényelmes oversize stílus

Az oversize stílus ebben az évben nagyon kedvelt lesz. Amennyiben még nem próbálta ki ezt a fajta ruhát, nem kell félnie. Mindenkinek jól áll és nagyon kényelmes. Az oversize ruha nem csak melegítő felsőt jelent, amit talán mindenki ismer. A kínálatban megtalálja a női zakókat, kardigánokat, vagy a stílusos poncsót is. 


Kötött, horgolt? Miért ne.

A retro stílus elemeit ebben az évben a kötött vagy horgolt ruhák képviselik. A kötött pulóver vagy szoknya kellemesen melegíti Önt tavasszal. Később, amikor a nap már erősebben fog sütni, örülni fog a horgolt ruháknak, amelyek szellősebbek. Egyáltalán ne féljen tehát mélyebbre nyúlni a ruhásszekrénybe és kihúzni egy retro darabot. 


Színek

Ezen a tavasszal élénk és csillogó színárnyalatú ruhákban mutatkozhatunk, kombinálva a fehérrel, barnával vagy feketével. Divatos lesz a piros, világoskék, mentol, szalmasárga vagy karamell. Választhat a kedve szerint. Tavasszal mindig előtérbe kerülnek a vidám színek, amelyekről a télen gyakran megfeledkezünk.